Gensynsweekend

Til gensynsweekenden får du mulighed for at komme tilbage til Rønde Højskole og mærke højskoleånden. Det vil være en weekend fuld af spændende aktiviteter og en forrygende sjov fest om aftenen. Der vil være et tema forbundet til gensynsweekenden.

Datoen er 25-27. maj 2022

D. 25.-27. maj 2022 slår Rønde Højskoles Elevforening i samarbejde med Rønde Højskole, dørene op til et brag af en Gensynsweekend!

Traditionen tro er Du som medlem af Rønde Højskoles Elevforening inviteret til nogle skønne dage i velkendte højskolerammer, og vi kan godt love, at vi har sammensat et program, der rummer alt det bedste fra højskoletiden.

Du får mulighed for at genbesøge hallen og tekstil i memorylane, og så skal det store slag jo stå – hvilken årgang løber med den berømte og berygtede ÅRGANGSPOKAL!

Efter fejringring af årets vindere og en fremragende gallamiddag, så slår vi endnu en gang dørene op til Røndes varmeste floor.

Så hold dig ikke tilbage! Sæt et gevaldigt kryds i kalenderen, og lad ordet løbe, og gør dig klar til årets begivenhed i din Elevforening!

Årgangsdysten

Til årgangsdysten har du mulighed for at vise, at din årgang er den sejeste.

DER DYSTES i:
–   UDKLÆDNING.
–   KAMPRÅB/-GEJST/FAIRPLAY.
–   3 KONKURRENCER: FYSISK STYRKE, KREATIVITET og SAMARBEJDE.
     (konkurrencerne offentliggøres på dagen)

Dommerpanel: Består af lærere og medlemmer af Elevforeningens bestyrelse.
Præmieoverrækkelse: Vinderholdet afsløres under festmiddagen.
Holdstørrelse: 10-15 deltagere pr. hold.

Generalforsamling

Mød op til generalforsamlingen, hvor du kan opstille til bestyrelsen og høre nærmere omkring, hvordan det går i foreningen.

Generalforsamlingen vil foregå på skolen torsdag d. 26. maj 2022

Indkaldelse findes her: