Gensynsweekend

Afholdes altid anden weekend i maj

Elevstævne

Afholdes altid første lørdag i oktober

Andre arrangementer

Hold øje på sociale medier og hjemmesiden

Læs nærmere om arrangementerne her

Gensynsweekend anden weekend i maj; OBS: Næste Gensynsweekend 16-17/10-2021

Årets bedste weekend er, når Rønde Højskole afholder Gensynsweekend. Gensynsweekenden er en weekend spækket af spændende aktiviteter og en rasende god fest om aftenen.
Ved seneste gensynsweekend i 2019 løb “Guldholdet” fra efteråret 2017 af med sejren i årgangsdysten og fik dermed indgraveret deres årgang på pokalen. Skal det være din årgang i år?

Mulighed for at ankomme den 15 oktober, hvis man rejser langvejs fra.

Tilmelding åbner snart!

Elevstævne første lørdag i oktober; 2. oktober 2021

Rønde Høj- og Efterskole arrangerer den første lørdag i oktober et Elevstævne. Dette er et arrangement, som Rønde Højskoles Elevforening bakker op om.

Elevstævnet bliver afholdt den: 2. oktober 2021 på Rønde Højskole.

Det vil være et dagsprogram, hvor der vil være aktiviteter i løbet af dagen med en særlig jubilarfejring.

Elevforeningen vil være til stede og sørge for, at der bliver taget jubilarbilleder af din årgang.

Tilmelding via Rønde Højskoles hjemmeside

Har du et arrangement, du gerne vil afholde i en storby?

Går du med drømmen om at afholde en bowlingaften, en brætspilsaften eller en fredagsbar for dine højskolevenner?

Du har nu mulighed for at ansøge om op til 500 kr. til dit højskolearrangement.